<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-MZXVBT6" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>Current news & stories | Gaststube Haldenegg | Restaurant haldenegg Zürich

Current news & stories | Gaststube Haldenegg


Wer, wenn nicht Mediha?

Seit Anfang Juli liegt unser HR Management in den erfahrenen Händen von Mediha Murati. Ihr unbescheidenes Ziel: Fred Tschanz zur beliebtesten Arbeitgeberin der Branche zu machen.

60 Jahre Fred Tschanz Gastgewerbe

Wir feiern unser 60-jähriges Jubiläum: Ein perfekter Zeitpunkt für einen Blick in unsere Vergangenheit und einen Vorgeschmack auf die Zukunft.  

ODEON im Falstaff Barguide 2023 ausgezeichnet

Die Falstaff Community bewertete das ODEON im Schweizer Barguide 2023 mit zwei Cocktailgläsern und grossartigen 87 Punkten. Wenn das kein Cüpli wert ist.

Zurich Tradition in The Telegraph

On a trip through Switzerland, British journalist Michael Portillo cannot miss the opportunity to admire the history of Café Bar ODEON in Zurich.

Lara, ein besonderes Pferdemädchen

Die kraftvolle Ruhe, die Pferde ausstrahlen, verzaubert so manches Mädchen. Für Lara jedoch hat die Verbindung zu ihren wiehernden Freunden eine spezielle Bedeutung.

Welcome back at ODEON!

We're excited to welcome you again at ODEON. Whether you want to sit indoors or enjoy the fresh air on our terrace - we'll spoil you with our classics and culinary creations. In addition, you can enjoy a different lunch menu every week.

Erfolgreicher Start ins digitale Hotelbusiness

Positiv gestimmt schaut Fred Tschanz Gastgewerbe auf die ersten Monate der Alpine Rooms by Leoneck als self managed Hotel zurück. Die digitale Hotellösung macht den Aufenthalt für Gäste flexibler und erleichtert gleichzeitig Mitarbeitenden den Arbeitsalltag. Ein Konzept mit Zukunft.

Was das ODEON zur legendären Institution macht

Im Gespräch mit der NZZ erzählt der Geschäftsführer Hans Jürgen Schlatzer, wie das ODEON Tradition und Wandel miteinander kombiniert.

The5 - the most climate friendly gourmet trip

Thanks to the support of our partner Nespresso, The5 is climate neutral: 100% on green electricity, plant-based menu and a climate-friendly beverage selection.

The5 is back!

The gourmet pop-up will provide the culinary highlight of the year in November and December 2022 at Zurich's Gerold Areal. 5 celebrity chefs create 5 courses to 360-degree video projections – that's The5.

Swiss Alpine caviar on Zurich plates

The finest quality caviar from sustainable Swiss breeding has a name: "Oona" is derived from the Celtic and stands for "the real thing".

Raise the ‘Cüpli’ to 50 years of ODEON!

Although the ODEON is known to be much older, our history together begins exactly 50 years ago. When Fred Tschanz led the ailing ODEON back to its glamour. In his honor we let the appropriate champagne bubble.

Im Gespräch über Frauen im Tourismus

Das Flair fürs Gastgewerbe bekam Stéphanie Portmann in die Wiege gelegt. Die Erfahrungen, die sie als Frau in der Tourismusbranche über die Jahre sammelte, teilt sie am 6. Oktober beim Female Voices Event in Zürich.

The Self-Check-in Hotel in Zurich

The Alpine Rooms by Leoneck will welcome their guests from February 1 as a trendy self-check-in hotel. The rooms are designed in Alpine chic.

The5 is back!

5 star chefs create 5 courses in 5 different colour worlds - welcome to The5. Our pop-up restaurant will provide the culinary highlight of the year 2021. You will be able to find us in Zurich's Geroldareal during November and December.

25 Jahre Walhalla: Das Fred Tschanz Hotel im Wandel

Fred Tschanz feiert 25 Jahre Walhalla Hotel und Guest House. Wir schauen zurück auf die Reise vom konservativen Hotel in Bahnhofsnähe zum lebendigen Betrieb mit multinationalen Publikum.


Close